På benen igen!

Jösses, jag har nog aldrig känt mig så sjuk i hela mitt liv, har skött om Venla och sovit om vartannat.. I torsdags var vi med Venla till barnspecialisten i Uppsala, och halva vägen hem grät jag som ett barn pga mitt virus, jag klarade inte av att hantera smärtan i öronen, trodde trumhinnan skulle sprängas och fick åka till Tierps akutmottagning där jag blev diagnoserad!
Idag har vi varit till Gävle och valt vilka foton vi ville förstora, resultatet blev fantastiskt, så fina att favoritbilden på pappa och dotter hamnar i dess portfolie, stolt är jag såklart! När jag vaknade imorse sa jag till Markus argt att det inte finns så mycket som ett endaste tecken att jag är på bättringsväg, hade så ont i hals och öron, men nu på eftermiddagen är jag en helt annan tjej, ont i halsen, men mycket mycket piggare! Men jag fattar helt enkelt inte vad som hänt med mej, hinner aldrig bli helt återställd från ett virus innan nästa griper mig, krystade jag ut immunförsvaret samtidigt som Venla?

Efter Gimlins-besöket så var vi till PUSH GYM GÄVLE och gratulerade ägaren som fyllt 30, för övrigt är gymmet nyöppnat och helt nyrenoverat och jag rekomenderar starkt att göra ett besök *smygreklam*..

Uppsalabesöket med Venla i torsdags gick bra, samma rutiner som i Gävle. Men dagen efter, alltså i fredags ringde läkaren och ville göra magnetröntgen på henne, de har som rutin att göra det på de extremt tidigt födda barnen. Det tyckte jag lät bra tills jag fick höra att de måste söva henne eftersom hon nu har blivit så stor och rörlig, jag håller alla mina tummar att hon fixar även det här bra, och jag vill att ni gör det med mej!

Igår hade Venla en nakenfisdag igen, lufta lufta lufta, ja, hon har en otroligt fin bebisstjärt, varken röd, torr eller fuktig! Peppar peppar... Men det blev mycket tvätta här hemma då hon bajsade ner både en och annan filt =) Ja, 6 stycken åkte i maskinen.. Jag som var smart nog att klä av henne EFTER att jag bytt bajsblöja! Först bajsar hon inte på 8 dagar, sen varje till varannan dag. Men inte igår, då var det maraton, hon njöt väl hejdlöst där hon låg med rumpan bar.. Men nu är filtarna rena och torra och inväntar en ny omgång!

Ser ut som att jag fått en smäll i ansiktet över kinden och näsan, det har jag också, haha, det går hett till här hemma, framförallt när vi leker "kast med litet monster".. Tassu blir så vansinnig när jag och Markus kastar hans monster fram och tillbaka, Markus tog i aningen för hårt sista kastet då monstret crashlandade i nyllet på mig! =) Sparade iallafall in på en halv omgång av rougen =)

Igårkväll tittade vi på filmen "Bröderna Karlsson", en riktig feel good film som jag rekomenderar alla att se.. Min humor är väldigt blandad av både det bättre och sämre, men den här filmen var mysig tycker jag, rolig och underbar! Se den!

Ikväll inväntar vi ena systern med familj på middag och kanske lite bastu tippar jag på, brukar sluta i bastu och nakenbad i snön, crazy! Men inte jag, jag tar mitt förnuft till fånga och dricker saft och varma koppen ikväll och håller mej i soffan och inser att jag är sjuk! Jag och mitt lilla flickebarnsgryn! Kärleksexplossionen smäller av titt som tätt här hemma, och just ikväll är stämningen perfekt, Markus går med en öl i handen vartän han går, och det innebär trevligheter. Pussar, kramar, musik och en flaska ramlösa smultron. Hunden tassar efter Markus och jag väntar på att Venla ska vakna någon gång så vi kan gosa ner oss! Ja, det var min lördag det. Vad har ni för planer?

Just ja, ikväll kommer Markus mamma och pappa hem från Finland, och jag måste medge att vi har saknat dom efter 2 veckors semester, för att inte prata om Tassu, han kommer bli helt till sig av lycka, skrik och nerkissade golv av iver!

På tal om Tassu så är han som alla andra hundar och gärna "sätter på" alla hanhundar han känner.. Jag och min vän pratade om det häromdagen, hon har också en hanhund. Och det roliga i det hela var att hennes hund gärna sätter på kompishunden Dora som är en mops, vars ansikte och röv ser typ likadana ut i en hunds ögon, haha, lika skrynkliga fram och bak, men ack vilka underbaringar!

Venla... Har tänkt på att hon för tredje gången nu har "bytt" utseende.. Vissa barn är sig lik från födseln och hela livet, men vissa bara byter sitt utseende hipp som happ, och Venla ser helt annorlunda ut idag än för 2 månader sen! Häftigt tycker jag, men ögonen är sig lik <3


Så liten visserligen, men hela hennes utseende är annorlunda tycker jag!


Stora tjejen!


Myser med gåvan från pappa, fina snutten!


Morgonmys i Karlholmsbruk <3


Fina syskonbarnet Wilma med sin lilla kusin!


Mys med "morbror" Tassu som hon uttryckte sig, haha, gosisar!


TREVLIG HELG!

Kommentarer
Postat av: Linda

Skönt att du är "tillbaka" igen, ingen höjdare o bli sådär däckad!



Och kul att det gick så bra hos fotografen! Vill också ta lite galet tokiga familjebilder :-)



Ja, en dejt vore trevligt (och på sin plats!) - när, var o hur? Om jag får avboka samma dag om Mileon är jättestökig dock, ingen höjdare för varken er eller oss om det är skrik konstant. Vågar dock inte säga så mycket men i helgen har det varit VÄLDIGT lugnt i jämförelse med annars.

Jag vill gärna träffas iallafall!!



KRAM!

2011-02-27 @ 19:52:26
URL: http://underbargava.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0