Snipp snapp snut, så var Gävlesagan slut!

Ja, idag ringde äntligen Lisa från Neonatalen i Uppsala, och att jag säger äntligen är för att vi inte haft någon fast station nu under några dagar, varken tillhört Gävle eller Uppsala då ärendet varit under utredning.. Men nu så har Lisa pratat med chefen sin, och de vill stenhårt ha oss kvar i Uppsala, men det gör inte så mycket! Trodde aldrig att jag skulle säga det, men det är ju bara ett besök nu, ett när hon är 4 månader (korrigerad ålder), ett vid 6 månader och ett vid 10 månader, också ett vid 2,5 år! Och det känns överkommet.. Men sen så var det ju det här med sjukgymnast och dietist, vi ska prata om det nästa vecka, för vi ska till barnspecialisten nästa torsdag..


Ja, snipp snapp snut, så var Gävlesagan slut! Det känns jättekonstigt! Vi tillhör ju liksom Gävle, vi har ju för sjutton levt mer än halva Venlas liv där, det var vårat "hem" väldigt väldigt länge, och nu känns det väldigt tabu att sätta så mycket som lilltån innanför portarna vid huvudentren.. Men jag är glad för all proffessionell hjälp vi fått därifrån, att Venla nu är en bestämd dam som bara växer, det gör dom väl hur proffessionella som helst! Och nu ska vi tillbaka till Uppsala där vi egentligen hör hemma, och där är det ju otroligt proffsiga Neonataloger också, så vi är ju verkligen i tryggga händer, så länge dom inte är lika dumma som på förlossningen i Uppsala, besvikelsen blev stor.. Och nu då?? Ja, det käns fortfarande lika skumt, trots att jag skriver om det, skulle kunna skriva hela dagen, men läsningen skulle om möjligt bli ännu tråkigare, så efter at ha sagt ett STORT TACK till Gävle så sätter jag punkt här. Vi hälsar på om ett år och gör som alla andra, världens vackraste tavla!

Venla var återigen vaken halva natten, och när hon väl somnat så skulle jag väcka henne för att få i henne mat, stackars älskling, men dom säger att det är jätteviktigt om hon över huvud taget ska orka äta på dagen, men inatt vaknade hon inte, jag gjorde ALLT, men hon var så trött så hon bara hängde, vad mer kunde jag göra än byta blöja, skaka henne fint, sjunga, leva livet i köket, samt trycka in nappen i munnen på henne, alltså nappflaske-nappen, nej, så jag bäddade ner henne igen! Tröttfis!

Och idag då? Ja, jag ska väl fortsätta där jag slutade igår med städningen, tröök! Men nu har jag skjutit på det liite för länge.. Ser fram emot eftermiddagen då jag får äran att ta fin-toyotan och åka till stan för lite träning, mys! Undrar vad som är roligast, bilåkningen eller träningen? Haha, det kan jag klura på! Och ikväll blir det hjärte-våfflor och massa mys, Venla ska få sitt fina lilla hjärte-paket!!

Det var det! Ha en fin dag och ta hand om er! Stor Kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Tror det kommer bli bra även om ni kommer tillhöra uppsala, det blir väl inte så många vändor så det står man väl ut med.

Grattis till utskrivningen! Ha en mysig dag nu!

2011-02-14 @ 12:34:57
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: malin

vi fick oxå snällt åka till uppsala. o den personen som du pratade med Lisa. det var vår egen ssk. hon är ju bara så underbar. hon fick mig att njuta av vistelsen i uppsala i stället för att bara längta hem. när jag nu ser tillbaka på tiden i uppsala så känns det skönt att varit med om detta. att få ett prematurbarn, att mata med sond att sätta sond. oron. allt det gjorde mig så mycket starkare som person. lycka till med allt. kram malin

2011-02-15 @ 10:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0